סימנים אדומים לאחר חלוף פצע אקנה .

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

06/02/2015 | 09:20 | מאת: אריאל

שלום, לאחר שפצע אקנה עובר לי, הוא משאיר אחריו סימן אדום על העור . כלומר - אין פצע, אך נשאר סימן אדום במקום של הפצע . הבנתי שלתופעה זו קוראים "פוסט אקנה" והיא עוברת עם הזמן . הבעיה היא שצריך לחכות יותר מדי זמן, והפוסט אקנה נמצא לי כבר על כל הפנים . אני כבר מיואש ולא יודע מה לעשות, יש דרך לזרז את תהליך הריפוי של הפוסט אקנה הזה. ? את יכולה להמליץ לי על תכשירים מסויימים שיוכלו לעזור ולזרז את תהליך הריפוי של הפוסט אקנה. ? אני בן 16 וחצי, ועדיין גדלים לי מדי פעם פצעי אקנה . אשמח שתעני לי, תודה. :)

07/02/2015 | 19:42 | מאת:

אקנה הוא תהליך דלקתי שיכול להשאיר כתמים בעור . ככל שהדלקת עמוקה יותר הריפוי יהיה יותר ארוך . ממליצה לפנות לרופא העור שלך לקבל התייעצות וטיפול פרטני