לייזר אייקון במרפאתך בחיפה?

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

22/01/2015 | 19:49 | מאת: אורית

האם אפשר לטפל במרפאה שלך בחיפה בטיפול לייזר אייקון? ולמי היית ממליצה לעבור סוג של טיפול כזה? אני בת 30 פלוס לא מעשנת, בהירת עור, קמטוטים במצח, עור מעורב לכיוון השומני,בעבר היה אקנה חריף שהשאיר צלקות קטנות, יש לי נקבוביות פעורות אין לי מראה עור אחיד ואני מתביישת לצאת מהבית ללא מייק אפ, העור שלי נשרף בילדות כמה וכמה פעמים בשמש בצורה משמעותית.ואני משתדלת לתחזק את העור עם ראטויט מרופאת עור, קרם הגנה, לחות, מסכות, תזונה וכו'. אבל המראה עור שלי לא אחיד..ואני רוצה לשנות את זה.

24/01/2015 | 08:48 | מאת:

אייקון ? לא מכירה לייזר כזה אולי טעית בשם כל מקרה של צלקות אקנה צריך לקבל התייחסות פרטנית , מידת התאמה ,יש טכנולוגיות שונות המסוגלות לעזור . אין העלמה של צלקות יש שיפור ניכר, עידון של צלקות .