הצערת עור

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

21/01/2015 | 10:10 | מאת: יהודית

אני בת 50 ומרגישה שהעור איבד חיים וכן קמטוטים ונפילת עיניים. מה הטיפול היעיל? הזרקות? לייזר? גלי רדיו? רטין? IPL . מבולבלת מכל ההיצע. מהו טיפול בלייזר להצערת עור והאם אפשרי כשיש מעט קופרוז

22/01/2015 | 08:08 | מאת:

הצערת העור היא תהליך במורכב ממספר שלבים , טיפול בעור הפנים לפי מידת הכתמים , העדר חיות , נזקי קרינה, קופרוז, קמטים . את צריכה לפנות למקום מקצועי ואמין לקבל חוות דעת ואז לקבל החלטה מושכלת מה את רוצה , מה היית רוצה לשנות , תיאום ציפיות מול צוות הטיפול .