קליגמן וכהות- המשך

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

18/01/2015 | 16:19 | מאת: תמי

תודה על התשובה המהירה... כשכתבתי שאני משתמשת לסירוגין שנה וחצי הכוונה למריחה פעם ביומיים, לפעמיים רק פעמיים בשבוע ובמשך התקופה היו גם חודשיים-שלושה שלא מרחתי כלל. האם ניתן להמשיך במריחה עד מרץ. כלומר עוד חודשיים או שישי סכנה לפעולה הפוכה? לגבי הכהות מתחת לעין- הקרמים רבים ואני לא יודעת במה לבחור. לפני שנה השתמשתי בקרם עיניים של דרמלוגיקה ולאחר שימוש של חצי שנה נראה שהכהות הוחמרה. האם זה יכול להיות? בקיצור, על איזה סרום וקרם את ממליצה? שוב תודה

19/01/2015 | 07:56 | מאת:

אפשר למרוח את ההכנה הרוקחית " קליגמן" עד מאי . לגבי סרום לא בהכרח צריך להיות היקר או הממותג, ממליצה לבקש דוגמית לחברות טובות יש ותוכלי לנסות , ולהרגיש אם המרקם מתאים לך . לגבי קרם אותו הדבר ועליו למרוח מגן קרינה מספר 40 לפחות .