שיזוף עצמי

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

16/01/2015 | 21:42 | מאת: מור

שלום רב, יש לי בעיה אסתטית קטנה שמפריעה לי מאד. אני לבנה מאד.. לעולם לא אצליח להשתזף בשמש. כמה דקות בשמש ואני נראית כמו עגבנייה. ניסיתי המון המון פתרונות של שיזוף עצמי, זה השתעבדות יומיומית וכמובן הוצאה לא קטנה. שמעתי לאחרונה על זריקה בשם מלונטן שתפקידה להגביר את רמת המלנין בדם וליצור שיזוף טבעי בעור. האם השימוש בחומר מסוכן? האם אתה יודע מהיכן ניתן לרכוש אותו? האם אתה מכיר פתרונות נוספים? אשמח לתשובתך.

17/01/2015 | 16:56 | מאת:

ממליצה על שמחות אשר משזפות באופן זמני את העור שיזוף בהתזה ולא בהקרנה אינו מזיק ונותן תגובה זמנית יפה .