פיגמנט עור

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

12/01/2015 | 17:14 | מאת: לורי

שלום, אני אחרי לידה 8 חודשים ...פניתי לרופא עור לגבי פיגמנט עור שהופיע לי מתחת לעין הוא הפנה אותי לבדיקות דם כולסטרול שיצא תקין וטריגליצרידים- שטיפה גבוה 158 יצא. הרופא עור אמר לי שאם בדיקות דם יהיו תקינות יעשה לי צריבה עם חוקן האם הרופא עור יוכל לעשות צריבה עם חוקן?זה יעזור? האם לדעתך בכלל צריך לעשות את הצריבה או שהפיגמנט יעבור לבד כי זה הופיע כמה חודשים אחרי לידה?

14/01/2015 | 07:34 | מאת:

איזה פיגמנט ? האם קשור ללידה , האם זה כתם של קסנטלזמה מעט צהוב ? לא חושבת שחנקן יעזור .

14/01/2015 | 11:28 | מאת: לורי

היי... פיגמנט הופיע חצי שנה אחרי לידה מתחת לעין הוא אכן צהבהב... האם זה יעבור לבד ? או שיש צורך בטיפול?