פוליקוליטיס רגליים

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

23/07/2014 | 10:24 | מאת: גלית

מוניקה תודה על התגובה המהירה. 1. איזה משחות מבהירות מומלצות לצלקות של פוליקוליטיס? 2. האם ניתן להשתמש בהן בזמן טיפולי לייזר ? (אני לפני טיפול ראשון,עדיין לא התחלתי) 3. האם ידוע לך על טיפול יעיל לפצעים קיימים ונקודות אדומות של הפוליקוליטיס ?

26/07/2014 | 08:09 | מאת:

פויקוליטיס היא דלקת של מסביב לזקיק השערה ,כדאי להיבדק אצל רופא עור לקבל טיפול פרטני , אין מניעה לאחר מכן לטיפול בלייזר . לגבי קרם הבהרה יש לקניה ללא מרשם אך כדאי לראות את העורקודם .