קרם הבהרה

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

15/07/2014 | 17:50 | מאת: ציפי

שלום לך נאמר לי שאחרי כמה חודשים אסור יותר להשתמש בגליקמן, שזה מדקק יש לי עדיין פיגמנטציה איזה קרמים מותר להשתמש במקום לכל החיים שיישמר התוצאות האם ריטן איי אפשר כל החיים וחומצות למינהם אודה לתשובך המלאה

19/07/2014 | 10:37 | מאת:

קרם על בסיס ויטמין A אפשר להשתמש לאורך שנים , הוא מדקק את העור אך יוצר גיורי ליצירת קולגן איכותי כל הזמן וזה חשוב מאד. ההידרוקינון לוכד צבע , לשימוש 4-8 חודשים בשנה ולאחר מכן הפסקה , ותמיד למרוח מסנן קרינה בבוקר .

23/07/2014 | 12:07 | מאת: ציפי

היי תודה לתשובתך .רק רציתי להיות בטוחה ולשאול פעם בשנה מותר להשתמש בגליקמן לאורך כל השנים לכמה חודשים ואז למרוח רטין איי וחומצה גליקולית לתחזוקה שאני מסיימת אם בגליקמן כדי לשמר תוצאות או שיש טיפול אחר? טיפול אחר לשמר תוצאות