מיצוק הצוואר

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

15/06/2014 | 12:03 | מאת: מאיה

שלום רב, אני צעירה בת 39 ולפתע שמתי לב שיש לי צניחה קלה בעור שמתחת לסנטר(דלדול של העור). האם טיפולי העור באמצעות לייזר יעזור לי או שכדאי לנסות את שיטת החוטים הנספגים? ואולי אף פיסול פנים? תודה מראש.

15/06/2014 | 21:41 | מאת:

מיצוק הצוואר באמצעות טכנולוגיה של גלי רדיו או לייזר קלירליפט מבוססים על טיפול בחימום עמוק של הרקמה וגירוי יצירת של קולגן איכותי , כל הטיפולים דורים טיפולי שימור לאחר סדרת טיפול , חוטים הם חוטי נספגים אשר מומלץ להזריק לאזורים כמו צוואר, מעבר צוואר ללחיים , הם משפרים את הגמישות . ופיסול פנים עי הזרקות משפרים את הנפח , לכן חשוב לעשות אבחנה ונערכה נכונה לקבלת הטיפול הנכון ולעתים שילוב של טיפולים