לי

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

05/06/2014 | 11:35 | מאת: עור

יש לי עור בהיר ורגיש.כל פעם שאני יוצאת לשמש -מספיק 10 דק'- בלחי אחת טיפה מתחת לעין כל פעם באותו המקום ורק במקום הזה,(יתר העור חלק ורגיל)נהיה לי ממש אדום כשמעבירים יד מרגישים טיפה חיספוס,ונוצרים פצעים עדינים וזעירים אבל פשוט כל האיזור הזה אדום בהגזמה.אותה תופעה בדיוק קוראת גם כשאני מתקלחת הרבה זמן במים חמים.מה זה ואיך מונעים זאת?זה בלתי אפשרי לצאת החוצה מספיקה נסיעה של15 דק' ברכב בשעת יום וזה קורה..ומורחת קרם הגנה וכובע.

07/06/2014 | 12:52 | מאת:

יש מקרים כמוך עם עור רגיש , נוטה לאדמומיות ומגורה בחם ושינוי טמפרטורה , אין תשובה חד משמעית , זהירות משמש, שימוש במשחות עדינות

08/06/2014 | 14:56 | מאת: לי

המון תודה איזה משחות ניתן להשתמש או איזה טיפולי פנים מומלצים? סרום/שמנים?קרמים כלשהם? תודה