מה עלי לעשות ? שערה הפוכה

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

21/05/2014 | 21:06 | מאת: אורננה

שלום דוקטור יש לי שערה הפוכה במקום בעייתי מתחת לעצם הזנב מאז שהתגייסתי לפני 4 חודשים המצב החמיר יש לי כאבים היה לי אבסס שעבר בעזרת אנטיביוטיקה אני משרת רחוק מהבית וקשה יותר לשמור על הגיינה של המקום מה גם שאני כל היום נימצא בסדנא בשמש עם חומרים כמו צבע שמן גריז רופא היחידה בדק אותי ואמר שהוא רואה במקום חורים וצלקות והפנה אותי למרפאת PNS יש תור רק לעוד 5 חודשים וזה גם לא בטוח

24/05/2014 | 00:33 | מאת:

שערה כלואה מלווה דלקת באיזור זה היא בעיה מעיקה , ממליצה לפני ניתוח או טיפול כירוגי יש להפחית את הדלקת עי משחת אנטיביוטיקה ומשחות מקומיות