טיפול עם מכשיר בשיטת RF לצלקות בפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

11/05/2014 | 19:25 | מאת: יצחק

אני גבר בן 60 כתוצאה מפצעי בגרות בנעורי יש לי צלקות ושקעים בפנים שלי בצד ימין ושמאל, בלחיים ובצידי המצח, האם השיטה של שימוש במכשיר RF שראיתי פירסום מבטיח רבות על כך, הייתי רוצה שהפנים שלי יהיו חלקים יחסית לגילי

12/05/2014 | 12:57 | מאת:

ניתן לעדן צלקות של אקנה , אין להעלים טכנולוגית גלי רדיו מאפשרת ריכוך של הצלקת עי חימום עמוק ובניה של קולגן איכותי . לפני כל טיפול יש לבדוק מידת התאמה , טיפול ,תיאום ציפיות ומי מבצע ,ומה ההבטחה .

12/05/2014 | 22:57 | מאת: יצחק

ד"ר אלמן תודה. אני מבקש להוסיף ולשאול,מכיוון שמדובר בפנים שלי אני לא רוצה לקחת סיכון, ביררתי במכון והם אמרו לי שבעיקבות הטיפול ב RF אקבל הטבה בפנים שלי מעל 80%, האם זה ייתכן? כאשר "החורים" והצלקות בפנים שלי עמוקים? האם יש טיפול יותר בטוח?