איפור קבוע

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

11/05/2014 | 18:43 | מאת: לירז

שלום עשיתי איפור קבוע בגבות ומי שעשתה לי יצאה מזויות הגבה ועשתה לי אותן ארוכות ועקומות הלכתי למישהי אחרת שתתקן לי והיא עשתה לי צורה חדשה וטובה אבל בגלל הכתמים של הקעקוע הקודם היא עשתה לי מחיקה( צבע של קעקוע בצבע מייקאפ ) ונותר כתם בצבע אור שאני מעוניינת להסיר לפי מה שהבנתי לייזר לא עובד על צבע בהיר יש טיפול אחר שמחדש את העור או דרך אחרת למחוק את הכתם הזה

12/05/2014 | 12:45 | מאת:

איפור קבוע בגבות ניתן לטפל באמצעות לייזר , הצבע הלבן במקרה זה נמצא על צבע חום או שחור , לכן ניתן לטפל לאחר בדיקת של המקום .