סכין או מכונה?

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

07/05/2014 | 18:28 | מאת: אבישי

אני בן 24 ומתגלח כפעם אחת בשבוע מגיל 18 בערך עם סכין. בכל פעם לאחר הגילוח אני סובל מגירוי ואדמומיות. אני מחליף סכינים בתדירות גבוהה, משתמש בקרמים שמפחיתים חיכוך ומרככים את הזיפים, ומשתמש בקרם לאחר גילוח ללא אלכוהול. שום דבר לא עוזר. האם שימוש במכונה עדיף על פני שימוש בסכין?

10/05/2014 | 16:45 | מאת:

בעיקרון גילוח עם סכין הוא גילוח נכון ,קצף גילוח , וקרם מרגיע ללא אלכוהול ישפר את המצב, גילוח יומיומי או כמעט יוצר כמו פילינג מכני שמיטיב לעור . גילוח אחת למספר ימים מגרה את העור ולכן כדאי לנסות את הדרך הזו , והעור יגיב בפחות רגישות .