משחות נגד אקנה וצלקות וטיפול בצלקות

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

21/04/2014 | 00:21 | מאת: יוסי

אני בן 19 ויש לי מלא צלקות שנגרמו מאקנה בעבר חיפשתי באינטרנט דרך להעביר את הצלקות והגעתי להלגה רקנטי האם את יודעת אם הם טובים או לא? הם הציעו לי לעשות 6טיפולי BDR ב1000שקל לטיפול. קניתי מהם גם כמה סרומים או קרמים או איך שלא קוראים להם. כמו טונר סרום צלקות ANTI REDNESS A&C וכו של חברת PCA. האם הדברים האלה באמת שווים את הכסף הרב ששילמתי עבורם? והאם ANTI REDNESS SERUM באמת עוזר לאדמומיות אשר נגרמה מאקנה בעבר? חשוב לציין שעדיין יוצא לי פצעים קטנים פה ושם

21/04/2014 | 06:18 | מאת:

צלקות אקנה הם תגובה לדלקת העורית שהייתה לך. בשום טיפול אין הבטחה להעלמות של צלקות , אני לא יודעת מה מכרו לך אך ממליצה לבדוק שוב במכון ולקבל הסבר נוסף מה מהות הטיפול, כמה זמן. איזה תוצאה צפויה, האם יש טיפול שימור , וטיפול לפצעים החדשים שיוצאים .