ראוקוטן

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

20/04/2014 | 02:00 | מאת: אלה

שלום, אני בת 23 אני לוקחת רואוקטן כבר 4 חודשים ומרוצה מהתוצאות. אני משתדלת כמה שיותר לא להיחשף לשמש אך רציתי לדעת האם ניתן לשזף את פלג הגוף התחתון שלי כאשר הפנים יהיו מכוסות לגמרי. בנוסף, רציתי לדעת מה הסיבה שכל כך חשוב לא להיחשף לשמש?

21/04/2014 | 06:15 | מאת:

להימנע משמש במיוחד בנטילת רואקוטאן חובה, כי העור יותר רגיש ,יבש ויש סיכוי להיווצרות כוויה משמש . גם לאחר גמר טיפול יש להימנע מחשיפה לשמש ל3 חודשים . דרך אגב שיזוף בעור הגוף גם אם יש כיסוי מלא לפנים , יש השפעה גם לפנים .זהירות .

22/04/2014 | 01:06 | מאת: אלה

קודם כל תודה רבה, אבל לא הבנתי אם תשובתך לגבי רגישות בעור תקפה לעור הפנים או לעור כל הגוף?