Skin Punch Biopsy

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

18/04/2014 | 18:50 | מאת: ME

שלום, יש לי פריחה בכל הגוף שנמשכת כבר יותר משנה. עשיתי ביופסיה ואלה התוצאות שקיבלתי. עדיין לא הלכתי לרופא העור, אז הייתי מעוניינת להבין מה אבחנה זו בעצם אומרת. Skin Punch Biopsy: 1. Acanthosis mild spongiosis, vacuolar degeneration of basal keratinocytes, prominent exocytosis. 2. Perivascular and interstitial mononuclear cells infiltrate in upper and mid dermis. Extravasations. 3. Consistent with interface spongiotic dermatitis. 4. Pityriasis lichenoides should be excluded clinically. תודה מראש,

21/04/2014 | 06:05 | מאת:

התשובה מעידה על דלקת בעור , ממליצה להגיע לרופא המטפל לבדוק את התשובה מול הקליניקה .