אודה לעזרתך לגבי תרופה הנקראת אקנגון

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

17/11/2013 | 18:47 | מאת: א

שלום, בעברי השתמשתי ברייקוטן בשביל להסיר מפני פצעים שומניים (שחורים בעיקר)..כיום לאחר שנתיים של אי נטילת התרופה אני רואה איזשהו גל פצעים שחוזר לפניי שסבונים וכו לא ממש מנטרלים הדבר במקרה הגעתי לאתר של התרופה (אקנגון) באתר זה נשמע ונראה כמו תרופת פלאים בקיצור לשאלתי האם כדאי להזמינה או שישנם מוצרים אחרים יותר טובים?

20/11/2013 | 23:42 | מאת:

לא מכירה את התרופה ,יש מספר תרופות טובות מאד לאקנה כמו דואק, זינדקלין ,רטאויט, כולן תרופות מרשם עם תגובה טובה