נגישות
נגישות

פוטו רג'וביניישן - האם בטוח

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

10/03/2011 | 11:49 | מאת: איריס

שלום רב האם רופאי העור מאשרים טיפול הפוטו הנ"ל שנעשה ע"י קוסמטיקאית. האם הוא מויעל בהבהרת כתמי עור והאם ידועות על תופעות לוואי שליליות והאם יש בטיפול סיכון? בתודה מראש איריס

לקריאה נוספת והעמקה

איריס שלום בדרך כלל אין סיכונים בטיפול. לעיתים רחוקות עלולים להופיע גירויים קלים או כוויות קלות מאוד, אך בדרך כלל לא מעבר לכך.הוא בהחלט אמור להיות יעיל בהבהרת כתמי עור , אם כי אין דרך לדעת עד שלא מנסים. חלק גדול מהמכשור הנ"ל מאושר לשימוש על ידי קוסמטיקאיות. בברכת חג פורים שמח ד"ר שלקוביץ www.derma.md