פיגמנטציה ופילינג יהלום

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

19/05/2007 | 10:18 | מאת: MY

אני בת 40 עם פיגמנטציה בפנים הקוסמטיקאית שלי המליצה ללטש את הפנים בעזרת מכשיר פילינג יהלום האם התהליך מומלץ ועוזר והאם הוא לא יכהה את הכתמים מה התדירות שמומלץ לבצע ליטוש שכזה לקבלת תוצאות טובות ולאורך זמן? תודה

24/05/2007 | 20:48 | מאת:

שלום רב מנסיוני, הפתרון לפיגמנטציות הינו משחות הבהרה ולא בצוע פילינג משום סוג שהוא אשר במקרים רבים עלול אף להחריף את המצב, בייחוד אצל כהיי עור. בברכה ד"ר שלקוביץ

24/05/2007 | 20:48 | מאת:

שלום רב מנסיוני, הפתרון לפיגמנטציות הינו משחות הבהרה ולא בצוע פילינג משום סוג שהוא אשר במקרים רבים עלול אף להחריף את המצב, בייחוד אצל כהיי עור. בברכה ד"ר שלקוביץ