ספיידר אנגאומה

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

08/03/2010 | 18:24 | מאת: שרי

שלום לב בני בגיל 7- חודשים יש לו בערך מגיל חודשיים כתם על הפנים ע"פי התייעצות אם רופא עור נאמר לי שזה ספיידר אנגיומה השאלה שלי אם יש לזה טיפול ??. מאיזה גיל ?? ואם זה לא מסוכן וגודל אם הזמן .? הרופא העור ייעץ לי לא לגעת כי הילד עדיין קטן ואם לטפל רק שיגדל .. האם יש מצב שזה יעבור לבד אם הזמן . האם החשיפה לשמש מסוכנת ?? תודה שרי

14/03/2010 | 08:25 | מאת:

שרי שלום בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר ובהסתמך על אבחנת הרופא המטפל, הרי שזהו נגע שאינו נעלם מעצמו. בתלות בגודל הנגע צריבת הנגע נעשית בהרדמה מקומית במחט חשמלית או לייזר ואני ממליץ לבצע זאת בגיל בו יש שיתוף פעולה מצד הילד לביצוע הטיפול. בברכה ד"ר שלקוביץ www.derma.md