יבלות ויראליות

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

25/02/2007 | 21:57 | מאת: רוני

לביתי יבלות ויראליות בקצה אצבע כף היד. היבלות הוסרו בהקפאה כבר 5 פעמים אך הן חוזרות בתום הטיפול. היא מתלוננת על כך שהיא מאבדת תחושה בקצה האצבע ולכן מסרבת לבצע טיפול נוסף. מאחר והיבלות מדבקות, יש סימנים להופעתן במקומות נוספים באצבעות אחרות ובפנים. היא בריאה בד"כ אולם ברקע שלה מחלת נשיקה לפני כשנה וחצי. אודה על עצתך כיצד ניתן לטפל בנושא.

26/02/2007 | 13:41 | מאת:

רוני שלום. מנסיוני, כאשר יבלות וירליות אינן מגיבות לטיפולים חוזרים בחנקן לאורך זמן ואף מתרבות,אני מפנה את המטופלים לטיפול ב-CO2 לייזר, המתבצע בד"כ בהרדמה מקומית. בברכה דר' שלקוביץ