הסרת כתמים בשיטת פוטו רג'וביניישן אצל מושתלת כליה

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

31/08/2009 | 11:56 | מאת: דנה

שלום דר' שלקוביץ!! אני בחורה מושתלת כליה, הנוטלת כך תרופות סטרודאליות נוגדות דחייה. כידוע התרופות נוגדות הדחייה גורמות לרגישות מגוברת לחשיפה לשמש. בלתי אפשרי להגן על העור לאחר ההשתלה. כתוצאה מכך, נוצרו אצלי כתמים חומים (אני בעלת עור בגוון כהה חום), בכל חלקי הגוף פלג עליון, גם פנים. שאלתי, זאת לאחר אינספור טיפולים, האם מומלץ במצבי להעזר בשיטת הפוטורוג'ביניישן. וכיצד עליי להשמר לאחר הטיפול? אני משתמשת במסנן קרינה 'אוון' מס' 50 פלוס. תודה. דנה.

לקריאה נוספת והעמקה

דנה שלום אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר. בברכה ד"ר שלקוביץ www.derma.md