עיבוי שפתיים וכתרים בשיניים

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

24/10/2008 | 12:18 | מאת: אורלי

שלום..אני בת 25 ומעוניינת בעיבוי שפתיים בחומר זמני אך יש לי כתרים בשיניים העליונות והתחתונות הקידמיות האם אוכל לעשות עיבוי???קראתי במאמרים רבים שאם ישנם פגמים בשיניים זה משפיע על צורת העיבוי ויש מצב שגם לאחר העיבוי לא יראו את אפקט הניפוח...זה נכון?.וברצוני לעשות הלבנת שיניים האם מומלץ לפני או אחרי העיבוי או שזה לא משפיע אחד על השני??ושאלה שלא קשורה עיינתי באתרים וראיתי שהנך מקבל מטופלים גם במרפאה של אלונה שכטר ...עדיין? תודה על תשובותיך

26/10/2008 | 08:29 | מאת:

אורלי שלום לגבי חלקה הראשון של שאלתך אין דרך לענות בלי לראות במה מדובר. אין קשר בין עיבוי שפתיים להלבנת שיניים. התשובה לחלק השלישי היא כן. בברכה ד"ר שלקוביץ www.derma.md