פצע עור

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

28/02/2007 | 15:11 | מאת: אייל

לאחרונה החל להופיע לי פצע הנראה כמו פריחה אשר במרכזה נראה קילוף של העור, צבע העור בחלק הפנימי נראה ורד (כמו לאחר שיזוף), בנוסף הפצע יחסית גדול בקוטר של כ-4 ס"מ (בצורת אליפסה). המיקום שלו בחלק העליון של הירך ,סמוך לקו המפשעה, יש לציין כי החלו להופיע לי פצעים קטנה נוספים בירך השמאלי.

06/03/2007 | 15:14 | מאת:

אייל שלום כפי שציינתי בעבר, רפואת העור מתבססת בראש ובראשונה על ראיית הממצאים. בנסיון לדמיין את תאורך, עולות בראשי מספר אפשרויות שונות אשר לכל אחת מהן טיפול אחר. אי לכך אין דרך לעזור לך מבלי לראות במה מדובר והמלצתי לפנות לרופא עור לאבחון. בברכה ד"ר שלקוביץ