ריח רע בקרקפת של תינוקת

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

18/02/2017 | 20:53 | מאת: קרן

שלום רב, תינוקת בת חודש וחצי עם קליפה צהבהבה בקרקפת שמדיפה ריח רע. בגיל חודש החלו פצעים אדומים בכל הראש כולל פנים שאחכ התייבשו התקלפו והיו צהבהבים. רופאה אמרה שכנראה סבוראה. טיפלנו באמבטיות עם שיבלת שועל שממש עזרו ויש שיפור משמעותי אבל השבוע הקליפה בשיער מדיפה ריח נורא. האם קשור לזה ויחלוף מעצמו או מצריך בירור וטיפול אחר? האם סבוריאה תימוקות חולפת או עכשיו זה לכל החיים? :-(

22/02/2017 | 20:01 | מאת:

סבוריאה של תינוקות היא דלקת של בלוטות החלב של הקרקפת . ממליצה לחזור לרופאה להמשך טיפול, זה לא עובר במיידי, אין סיבה לדאגה המצב יעלם ועקב הריח כנראה יש תהליך דלקתי אז לטפל!