קרם לפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

05/02/2017 | 10:19 | מאת: נועה

שלום בת 38 שמת קרם אדפרין (בלילה טיפה +קרם מעל)ואחרי שבועיים מתחילה לראות אודם באזור הסנטר+יובש+קילוף וגם שורף (הפסקתי לשים כבר יומיים)וגם שאני שמה קרם לחות רגיל שורף האם טבעי וזה מראה שהקרם עובד? אני הפסקתי מתי להמשיך ובאיזה אופן? תודה

05/02/2017 | 20:48 | מאת:

ממליצה להתייעץ עם הרופא עור שלך לקבל הנחיות מול מצב העור , ודרך טיפול .

05/02/2017 | 23:06 | מאת: נועה

אך לא הבנתי זה טבעי שייגרם לפנים בחלק של הסנטר, אודם ,שריפה ונפיחות קלה?

07/02/2017 | 21:52 | מאת: יעל

אם הפנים שלך שורפות אל תשימי קרם לחות רגיל כי כפי שכתבת גם זה שורף והסיבה שהם מבושמים.