קרם

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

31/01/2017 | 14:04 | מאת: טלי

שלום רשמת לגבי קרם אדפרין שמשתמשים בו מאוקטובר עד מאי. אם התחלתי להשתמש בו רק מינואר ואמשיך עד מאי זה גם בסדר על מנת לראות תוצאה? ושאלה נוספת, ברגע שמפסיקים את השימוש האם השמש עושה יותר נזק לעור למי שהתחיל אי פעם אתה השימוש בקרם ?( אני שואלת כי כדי לדעת מה הנזק של השמש אחרי שימוש בקרם והפסקתו כל יוני ) תודה תודה

01/02/2017 | 23:09 | מאת:

הקרם של רטין A אפשר להשתמש עד מאי. אין רגישות יתר לשמש למרות שהעור מעט יותר דק , אך יש צורך לשימור על העור כי יצרנו פילינג עדין ששיפר את מרקם העור . בקיץ וגם בחורף שימוש במסנן קרינה כל הזמן , ומריחה בימים חמים בחוץ כל שעתיים.