קרם

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

28/01/2017 | 20:59 | מאת: טלי

שלום לגבי קרם אדפרין לשיפור מראה העור, כיצד להתחיל במריחה הראשונית? ועוד שאלה, איך אראה את השיפור על העור?

31/01/2017 | 12:49 | מאת:

רטין A - אדפרין הוא קרם לילה למריחה ללתקופה של מספר חודשים . מאוקטובר - מאי של כל שנה קלנדרית . משמעות הטיפול הוא שיפור מרקם העור , עידון , צימצום נקבוביות , והפחתה של כתמים . אקנה , צלקות . אינו פילינג אלא משחה שהיכולות שלה לשיפור מזה 40 שנה . לא כולם מקבלים את אותן התוצאות, יש גם תגובה אינדיבידואלית אישית . זהירות משמש כל ימות השנה , והקפדה על הוראות הרופא שרשם את המרשם .