טיפול בקרטוזיס פילאריס בילדים

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

15/01/2017 | 18:37 | מאת: עינב

שלום רב, אחייניתי בת ה-3 סובלת מקרטוזיס פילאריס למעלה משנה. מדובר על עשרות פצעים שנראים מוגלתיים באזור פנים המפרקים (ברכיים ומרפקים), אזור הישבן והבטן. רופא העור אליו הגיע אחותי "פיצץ" את הפצעים והנחה את אחותי לעשות זאת כל עת שהפצעים יוצאים. לזה הוא הוסיף משחה. שאלתי היא, האם פיצוץ הפצעים הוא הכרחי? הילדה סובלת ומפחדת מרופאים או כל פעם שאמא שלה רוצה לטפל בפצעים. אשמח לחו"ד נוספת. כמו כן, אשמח לדעת אם יש טיפולים אלטרנטיביים שיכולים להקל עליה. תודה.

15/01/2017 | 22:01 | מאת:

אני לא חושבת שזו דרך טיפול ! ממליצה לפנות לרופא עור ילדים להתייעצות נוספת עד אז רק משחה מרגיעה ומעט שומנית ולא ל"פוצץ שום נגע " !