איפור קבוע אייליינר ועפעף תחתון

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

05/01/2017 | 23:26 | מאת: שיר

שלום למומחים, עשיתי איפור קבוע בקו האייליינר ובעפעף התחתון, הטכנאית אמרה לי שזה מחזיק בין 2-5 שנים...אך לאחר שיטוט ברשת ראיתי שזה יכול להישאר לצמיתות! אני שבורה מזה, אודה לדעות נוספות.. כמו כן קראתי במידה וארצה להסיר בעתיד אין שום אפשרות בגלל המיקום הבעייתי, ונאמר לי להתרחק מטשטוש ע"י גוון גוף כי בדהייה שלו הוא הופך לצהוב בננה וזה חמור שבעתיים...אודה גם לדעת מהם אפשרויות ההסרה הבטוחות שקיימות לאייליינר ועפעף תחתון. בברכה שיר

07/01/2017 | 09:46 | מאת:

שלום שיר איפור קבוע הוא קעקוע , יש מקרים שיישאר זמן רב ,ויש כאלו שידהה לאט. זה תלוי בכמות החומר שהוכנסה , ובתגובה העורית שלך . ניתן להסיר בלייזר ויש לבדוק מידת התאמה.