כתמים בהירים לבנים בעור

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

22/12/2016 | 17:47 | מאת: שרה

כבר שנה לערך יש לי כתמים לבנים באזור הבטן. ממה זה יכול לנבוע? קראתי שיש אפשרות שזו פטריית שמש. עשיתי בדיקה לפטרת ויצא ש-Fungi Microscopy שלילי, אך התוצאות לא הגיעו במלואם. האם עצם זה שבדיקה זו יצאה שלילית זה פוסל את אפשרות פטרת השמש? ואם זו לא פטרת שמש מה זה יכול להיות?? אני ממש בלחץ אשמח לתשובה תודה רבה!!

24/12/2016 | 16:45 | מאת:

כתמים לבנים יכולים להיות עקב שינויים פיגמנטרים , לא ספציפיים , כדאי לבצע שוב התייעצות עם רופא עור , לחזור שוב על הבדיקה לפטריות , טסטים לאלרגיה וביופסיה .

24/12/2016 | 16:46 | מאת:

כתמים לבנים יכולים להיות עקב שינויים פיגמנטרים , לא ספציפיים , כדאי לבצע שוב התייעצות עם רופא עור , לחזור שוב על הבדיקה לפטריות , טסטים לאלרגיה וביופסיה .