טיפול בכוויה

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

27/02/2007 | 19:13 | מאת: א

לפני חודש ניכוותי משמן רותח ביד וכרגע אני מורח מישחה על הכוויה באיזור של הכוויה העור נראה בשרני ובולט קצת האם זה עדיין מוקדם וזה יכול להשתנות או שזה סופי? מה פרק הזמן שצריך לעבור לפני המצב הסופי ? והאם אפשר לנסות לטפל בלייזר לשפר את המצב או שעדיף לא לנגוע בזה ?הכוויה היא לפי דברי הרופא בין דרגה -1 לדרגה -2

06/03/2007 | 15:11 | מאת:

א שלום כוויות המוגדרות בין דרגה 1 ל-2 בדרך כלל אינן משאירות סימנים לאורך זמן, אם כי האדמומיות שנותרת אחריהן יכולה להשאר לעיתים כמספר חודשים לאחר מכן. בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, נשמע לי מתאורך כי אפשר להמתין כרגע, אך בעוד מספר שבועות אם לא תצפה בשיפור מתמשך הייתי מתייעץ שוב עם רופא העור. בברכה ד"ר שלקוביץ