מומבסה זימבבואה - למאיר וכולם.

דיון מתוך פורום  סוכרת

02/01/2001 | 13:07 | מאת: רמי מור- הומאופט

שלום רב מעת לעת אני מציץ לפורום הבאמת טוב הזה. וכל פעם מחדש אני נחשף לויכוחים האין סופיים על מומסה וזיממבואה וניסהן הלא מוגדרים. נכבדיי . אפשר להוריד את רמת הסוכר דראסטית מהיום להיום מבלי לנסוע עד קצה העולם. החומרים נמצאים כאן ( לא בזימבואה )זה לא פתרון אולטימטיבי לסוכרת, זו רמיסיה. למאיר ולכל הנפשות הטובות הפועלות כאן, ההסבר הפרמאקולוגי לכך ידוע. צמחי מרפא ניתן לבצע " אקסטראקט " כפול, משולש, ומרובע..וכך להגביר את ריכוז החומר הפעיל. לא צריך להגיע למקומות נידחים לשם קבלת המידע הנוכחי. למאיר. אני מרבה לפעול בפורומים השונים, תוכל לקבל יותר פרטים במידת הצורך. לכולם רפואה שלימה. דברים בכנות רמי מור

02/01/2001 | 22:12 | מאת: ד"ר יורם קנטר

לאור הברבת על מומבסה, לא יכולתי להתאפק: 1.האיש עצמו הגורם את כספי התמימים אינו מוכן לפרט מה מכיל השיקוי הצמחי הפלאי שבידיו. 2. חלק ניכר מהחולים שנסעו מספר על שלשולים קשים והקאות מספר ימים. (למשל חולה שלו ב-א.פ. שחזר זה עתה) 3. אף אחד מהרופאים שזכו לנסיעת חינם למלון 5 כוכבים לא מסר בשופ פורום רפואי על התרשמותו האמיתית. 4.קיימת מערכת מ"שומנת" תרתי משמע בארץ של ארגון וגיוס מועמדים לנסיעה הקרובה. 5. חולה נוספת שלי שנסעה בניגוד לדעתי, הוחזרה באלונקה ואושפזה ל3 שבועות במצב קשה עם חמצת וזיהום פטריתי קשה בושט ובפה. כמובן שלא הופסק לה האינסולין, (אם יופסק - תמות, פשוטו כמשמעו...) 6. התופעה של הפסקת אינסולין לסוכרתי מסוג 2 עם תנגודת לאינסולין, אשר טופל בכמוימות גדולות שלא לצורך, מוכרת גם ממקרי "עושי נסים" אחרים.ללא קשר למשקה הפלא הסודי או לתרופת הקסם הניתנת. 7. כל עוד לא יפורסם מחקר מתוכנן היטב, כפול סמיות, לפחות בשני עתונים רפואיים ללא קשר בין שני המחקרים, המראה מעל לכל ספק שיש לתכשיר הפלא הצמחי השפעה משמעותית בהשוואה לשקוי "אין בו" שאינו מכיל דבר, יש להתייחס לספורים כאל ספור טוב ותו לא. 8. פריירים לא מתים - רק מתחלפים. תמיד יהיו חסידים שוטים לגורו ממומבסה. .9. סוכרתיים מסוג 1 ללא אינסולין עצמוני - מסכנים את חייהם בנסיון להפסקת האינסולין לתקופה העולה על 3 ימים. לא תמיד אפשר להסזפיק לךחזור באלונקה ולהנצל בבית חולים בארץ...

03/01/2001 | 00:42 | מאת: מאיר פרומקין

רמי, אם תוכל לפרט נוכל להבין יותר. מה זאת הרמיסיה הזאת. על אילו רמזים חסויים מדובר כאן ? הרחב את המשפטים הסתומים - ואולי גם נשכיל להבין. מאיר

03/01/2001 | 03:36 | מאת: רמי מור- הומאופט

למאיר ודר' קנטור וכולם קראתי את דבריו של דר' קנטור בתגובה לעניין שהבאתי כאן. ואני מוצא לנכון לומר כי גם אני שמעתי על חלק מהתאורים הללו ממקורות אחרים. את עייני צדה קביעתו בדבר שלשול חריף באחד המקרים, וזהו בדיוק העניין. השלשול מבהיר לנו פעילות אפשרית של מרכיבים בשיקויים הללו. בטרם נמשיך את הדיון חובה להבהיר: הורדת רמות סוכר באמצעות תכשירים צמחיים מכל סוג שהוא יכולה לתרום לסכרתיים מסוג 2. ואין היא מתאימה לסכרתיים מסוג 1 ללא אינסולין עצמוני, יתירה מכך היא יכולה להוביל חולים מסויימים לקבלת החלטה חפוזה אופורית באופייה אשר עשוייה לסכן אותם. רמיסיה, כוונתי למצב בו רמת הסוכר יורדת בצורה ניכרת לרמות נמוכות עם פחות שמוש בתרופות שמרניות.או בתוספת להן במקרה של רמות גבוהות שאינן מגיבות לתרופות. בברכה רמי מור

03/02/2001 | 13:09 | מאת: סימה

לרמי מור שלום רב. אני נוסעת החודש לקניה , אך אם התרופה קיימת אצלך, חבל לנסוע. אבקשך ליצור קשר איתי,לקבלת פרטים . בתודה מראש - סימה

מנהל פורום סוכרת