האם סכרת דחוף!

דיון מתוך פורום  סוכרת

11/12/2000 | 10:34 | מאת: haim

בן 50 לאחר מעקפים מזה 6 שנים. מקבל תרופות מונוניט 50 , ליפידל 40, קרטיה, ויטמין E , נורמיטן 25. מזה שבועיים אני מתעורר בבוקר עם יובש בפה שאינו עובר לאחר שתיית מים וכן יש לי כאב ראש "עמום". בדיקות דם שערכתי לפני כחודשיים וגם קודם לכן היו תקינות. נא התייחסותך הדחופה. תודה

11/12/2000 | 10:37 | מאת: מאיר פרומקין

חיים, הבדיקות התקינות הן לפני חודשיים, כאב הראש והיובש זה כשבועיים. מסקנה - כדאי לשוב ולבדוק. האם יש סימנים נוספים - השתנה תכופה, עייפות קבועה.... מציע לבדוק ולאשש סוןכרת - כן או לא. מאיר

מנהל פורום סוכרת