לאחר אכילת מתוק אני מרגיש BLACKOUT

דיון מתוך פורום  סוכרת

22/11/2000 | 14:24 | מאת: מיכי

לאחר אכילת מתוק אני מרגיש BLACKOUT לכמה שעות מבקש עזרה. מיכאל.

22/11/2000 | 20:30 | מאת: ד"ר יורם קנטר

כדאי שתפרט קצת יותר - 1) כמה "מתוק" אתה אוכל לפני ה"בלקאאוט"? 2) למה בדיוק אתה קורא "בלקאאוט"? 3)האם עברת נתוח כיב או הפרעה כל שהיא במערכת העכול? 4)האם ה"בלקאוט" מלווה בסחרחורות, אבוד הכרה או התעלפות? מידע נוסף לפי השאלות יקל על כיוון התשובה עבורך ברכה - ד"ר קנטר

23/11/2000 | 17:36 | מאת: מיכאל

בעיקרון רמות הסוכר שלי תקינות בד"כ ואני לא סובל משום מחלות ולא סבלתי. הבלאקאוט מלווה באיבוד זיכרון בחולשה ואמימות. לא סבלתי אף פעם בבעיות בקיבה. הכמות של המתוק שאני אוכל קטנה מאוד כדי לקבל את ההרגשה הזאת שיכולה להימשך יותר מיום. מחכה בקוצר רוח לתשובה תודה.

מנהל פורום סוכרת