avandia

דיון מתוך פורום  סוכרת

19/11/2000 | 19:03 | מאת: יוסי

ד"ר שלום בן 62 סובל מסכרת נעורים כ 40 שנה מטופל ב - אומלין 80/20 בין פעמיים לשלוש ביום האם יש טעם לתגבר ב- AVANDIA האם יש בכלל סיכוי להקטנת השימוש ב- אומלין 80/20 תודה-רבה יוסי

22/11/2000 | 21:27 | מאת: ד"ר יורם קנטר

בהחלט לא ! לפי חוקרים של האיגוד האירופי -= אבנדיה אסורה לשימוש באירופה ביחד עם אינסולין, לאור ידיעות על תופעות של אי ספיקת הלב בשילוב אבמדיה עם אינסולין בסוכרתיים מבוגרים. למרות שבארה"ב האבנדיה לא הוגבלה בשימוש - האירופים הגבילו את השימוש בה כדלקמן : רק בשילוב עם תרופה אוראלית נוספת, ולא בשילוב עם אינסולין. אם הנך אמנם סוכרתי עם סוכרת מסוג 1 - מה שחסר לך בגוף זה אינסולין ולא אבנדיה... בברכה -

מנהל פורום סוכרת