בלון או מעקפים?

דיון מתוך פורום  סוכרת

19/07/2000 | 17:01 | מאת: מרקו

שלום, אני עומד בפני בדיקת מיפוי לב SPECT והתוצאה האפשרית יכולה להיות בצוע צינתור לב או גם בלון או גם ניתוח מעקפים. אני סוכרתי מסוג 2, בשלב זה מאוזן ברמות של 100 - 110 בעזרת גליבטיק + גלוקומין אחד ביום. היום שמעתי כי לסוכרתיים, מתוך נסיון, עדיף ניתוח מעקפים על פני ביצוע צינתור ובלון. האומנם כך? אבקש חוות דעת בדחיפות מאחר והמיפוי מתבצע כבר מחר. תודה, מרקו.

19/07/2000 | 23:22 | מאת: ד"ר יורם קנטר

מרקו שלום, מאחל לך הצלחה. גם אני עברתי צינתור ושרדתי. תשאיר את המעקפים לאחר הצינתור וסמוך על הרופאים. בסופו של דבר מאוחר להתייעץ עכשיו כשצינתור כבר אמור להתבצע מחר. ספר לנו איך היה, וצלח בשלום את הבדיקה, מאיר

20/07/2000 | 08:00 | מאת: מרקו

מאיר שלום, תודה על המענה המהיר, העידוד והאיחולים. מרקו

מנהל פורום סוכרת