גלוקוז בשתן

דיון מתוך פורום  סוכרת

10/07/2000 | 21:00 | מאת: המודאגת

ערכתי היום בדיקת שתן כללית ונמצא Glucose 1000.00 מה משמעות הממצא? לא ידועה לי רמת הסוכר בדם שלי. האם ערך כזה הוא בכלל ריאלי? אולי טעות מעבדה?

11/07/2000 | 11:24 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום, אני לא רופא. מבקש להבין, סוכר בשתן משמעותו שנבדק צבע השתן ע"ג מקלון מדידת סוכר. הערך של 1000 שקול למינימום +++ או 1% סוכר בשתן. אם הכל נכון, אזי, אין ספק שיש לך סוכר בשתן, מה שלא תקין. אין ספק שסוכר הדם שלך גבוה מ 170 מ"ג/דצ"ל ואין ספק שאת חייבת לבצע בדיקה של עקומת סוכר. מאיר

11/07/2000 | 12:37 | מאת: המודאגת

הממצא התגלה בבדיקת שתן שגרתית. הבדיקה התבצעה לא בצום (וליתר דיוק קרוב מאוד לזמן ארוחה).האם ממצא זה מצביע בוודאות שאני חולה בסכרת? יש לציין שאין לי שום סימפטומים..

מנהל פורום סוכרת