המשך - היפוגליקמיה

דיון מתוך פורום  סוכרת

23/04/2000 | 21:48 | מאת: גלית

שאלה נוספת, האם ייתכן קשר כלשהוא בין הבעיה שציינתי לבין הישנות פטרייה וגינלית??? (קראתי זאת לגבי חולי סוכרת) תודה שוב, גלית

24/04/2000 | 14:55 | מאת: ד"ר יורם קנטר

גלית שלום, לא רק שאני לא רופא, שאני לא סובל מעודף אינסולין, הנה אני גם לא אשה ובמצב עיניינים שכזה אין לי כל קמצוץ של סיכויי לדעת מנסיון. אבל, זאת באמת שאלה לרופא. אינטואיטיבית נראה לי מה הקשר, אבל מי יודע מה יכול להתפתח שם היכן שצומחות הפטריות כאשר ישנם רמות סוכר נמוכות ? הבה ונמתין לרופא, הוא חייב להבין נשים יותר ממני. מאיר

24/04/2000 | 19:04 | מאת: גלית

ת ו ד ה ! אז קודם כל תודה רבה על התגובה, סתם מתוך עניין, אם הפורום אינו מורכב מתשובות רופאים, מיהו הצוות? אנשים עם בעיות דומות? :-) גלית

מנהל פורום סוכרת