סוכר בעת מחלה

דיון מתוך פורום  סוכרת

15/11/2016 | 12:23 | מאת: דניאל

דוקטור יקר, האם עליית רמת הסוכר בדם בזמן מחלה אופיינית רק לסוכרתיים? ואם היא מאפיינת את כלל האוכלוסייה, האם אצל הסוכרתיים העלייה היא דרמטית יותר? חן חן לכהן הגדול...

25/11/2016 | 20:02 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך עלית סוכר קלה מתרחשת גם בלא סוכרתיים, למשל בעת התקף לךב בחדר המיון הסוכר גבוה יחסית, ואף משמש סיוע לאבחנה שהחולה עבר ארוע. בסוכרתיים העליה היא משמעותית ובולטת יותר בעת מחלה המהוה סטרס לגוף התשובה באיחור כי קיימת תקלה במערכת שלא אפשרה להשיב עד כה

מנהל פורום סוכרת