שאלה

דיון מתוך פורום  סוכרת

26/10/2016 | 15:13 | מאת: דן

תודה על התשובה התכונתי לטריגצלידים מקוה שרשמתי נכון אני לא מאוזן סכרת גבוה .כל בוקר לא פחות מ 250 והבדיקה של שלושה חודשים היחסית גם לא זוכר איך קוראים לה 10.5 איזה אינסולין כדאי להתחיל היום אני אם כדורים תודה

27/10/2016 | 09:49 | מאת: איציק

עם HbA1C (כך קוראים לו) בגובה 10.5 אתה צריך ללכת לרופא, לא לחפש עזרה באינטרנט.

30/10/2016 | 14:43 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך רמות ההמוגלובין המסוכרר שלך מעידות על חוסר איזון הדורש התערבות מיידית. פנה /מומחה המטפל בכך לתכנון שילוב של הזרקת אינסולין ארוך טווח לפני השינה ורענון/שדרוג התרופות שאתה לוקח משך היום.

מנהל פורום סוכרת