שאלה חשובה.

דיון מתוך פורום  סוכרת

01/10/2016 | 12:43 | מאת: מאיר

נוטל טוג'או. מאוזן. המוג' מסוכרר: 5.9. פעמיים ביום ג' נואט ובבוקר 00.5 נוטונורם. אני ננמצא כל היום ברדיפה אחר הסוכר שיורד. אחרי הפיק של הארוחה שמגיע ל-180, מתרחשת ירידה הדרגתית, אך רצופה... אף פעם לא בדקתי כמה נמוך זה יכול לרדת. האם זה המצב? האם הסוכר לא אמור להתייצב?

10/10/2016 | 11:11 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך מאיר, אתה מטופל בהזרקה חד יומית של אינסולין השומר על רמת אינסולין של רקע קבועה לאורך היממה ונובונורם שפועל מיידית להורדת רמת הסוכר שבעקבות הארוחה בבוקר. מומלץ לבדוק את רמת הסוכר שעתיים לאחר ארוחת הבוקר ונטילת הנובונורם, לראות אם התגובה שלך לנובונורם אינה חזקה מדי ולהחליט עם הרופא האם בכלל יש אצלך צורך בשילוב תרופות בנוסף לאינסולין, ואיזה סוג תרופות אם בכלל.

מנהל פורום סוכרת