קדם סוכרת או לא?ואיזה תזונה ממולצת

דיון מתוך פורום  סוכרת

05/09/2016 | 22:51 | מאת: דפנה

בת 48 סובלת מעודף משקל .בבדיקות דם אחרונות סוכר 103.האם זה קדם סוכרת מה עליי לעשות?יש לי חבר שהיתה לו סוכרת ועבר לטבעונות אוכל לפחות 10 פירות ביום וגם ירקות זו רוב תזונתו {קצת קטניות}ולטענתו הסוכרת נעלמה. האם מומלצת לי תזונה כזאת?

11/09/2016 | 12:19 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך דפנה, צריך לפחות שתי בדיקות בצום מדם ורידי שבהן הרמה של הסוכר היא בין 100 ל 126 מג% על מנת לקבוע אבחנה של קדם סוכרת. "דיאטה" של 10 פירות ביממה אינה מומלצת כי היא עתירת סוכרים זמינים. מומלץ על 3 פירות ביממה אם יש לך קדם סוכרת.

מנהל פורום סוכרת