איך להמשיך ?????????

דיון מתוך פורום  סוכרת

25/08/2016 | 07:38 | מאת: מאיר

חדש עם טוג'או. שיניתי גישה והתחלתי להקפיד. ירדתי במשקל. מרגיש הרבה יותר טוב. בתחילת הדרך הערכים היו הזויים... בהדרגה ירד הנוונורם וכעת אני רק עם 0.5 מ"ג בבוקר. בבוקר ובערב אני נוטל ג'נואט. מזריק 24 יח'. בסדר עם הסוכר במהלך כל היום ובבוקר קם סביב 115. אני רוצה לצמצם עוד תרופות. נדמה לי שהמצב מאפשר זאת. האם לרדת עם הנוונורם או לצמצם אינסולין? תודה

01/09/2016 | 21:03 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, לפי תוצאות עקומת הסוכר היומית של רמות הגלוקוז לפני הארוחות (צום, צהריים, ערב ולפני השינה) הרופא שלך יוכל לדעת אם וכיצד להפחית (או לא) את מינוני התרופות המשולבות

מנהל פורום סוכרת