מרגיש במלכוד ..............

דיון מתוך פורום  סוכרת

16/08/2016 | 17:34 | מאת: רועי

1. לוקח 20 יח' טוג'או בלילה 2. לא לוקח תרופות נוספות בלילה. הנוונורם הופסק עקב ירידה דרמטית בסוכר בלילה. 3. אוכל בפיקוח כולל ארוחת לילה הכוללת פחמימות שהגדלתי ע"מ להתחיל את הלילה ברמה גבוהה יותר. למרות זאת בשעה - 2 בלילה מגיע ל- 70 וחושש מהיפו. 4. בבוקר קם 160-170. 5. מצד אחד בגלל ערכי הבוקר צריך להגדיל מינון האינסולין. מצד שני קיים חשש להיפו בלילה מה שמונע העלאת המינון. מה לעשות?

22/08/2016 | 19:53 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, אל תיקח נובונורם לפני ארוחת הערב. אם אינך לוקח נובונורם לפני ארוחת הערב כרגע, תנסה להגביר את הפחמימות הן בערב והן לפני השינה, כך תמנע נפילת הסוכר לקראת שתיים בלילה ואת התגובה לנפילתו שיכולה להיות העלייה בבוקר בצום. התייעץ עם הרופא/מומחה המטפל בך לגבי המשך

מנהל פורום סוכרת