יעוץ בשינוי תרופות....

דיון מתוך פורום  סוכרת

06/08/2016 | 07:20 | מאת: מאיר

הצלחתי להגיע עם 22 יח' לנטוס המוזרק לפני השינה ופעמיים ביום נוונורם 1 מ"ג ופעמיים ביום ג'נואט לגלוקוז - 80 ב-3 לפנות בוקר ול- גלוקוז100 בבוקר בצום. יש לי "מרווח" המאפשר לי לצמצם תרופות. מה לצמצם???

07/08/2016 | 21:51 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, אין לך שום "מרווח, אלא יש לך בעיה של סכנת היפוגליקמיה בשעות הלילה. ארוחה קלה לפני השינה ת תמנע את הנפילה , ואוחי יש מקום להפחית את מינון הנובונורם אם אתה לקח אותו בערב. התייעץ ע הרופא/המומחה המטפל בך.

מנהל פורום סוכרת