סכרת והריון אחרי טיפולי הורמונים והזרעה

דיון מתוך פורום  סוכרת

01/08/2016 | 19:28 | מאת: לי

ד"ר שלום אחרי הזרקת גונאל לטיפולי פוריות עברתי בסוף השבוע האחרון הזרעה ביומיים האחרונים הסוכר שלי מאוד גבוה ואני צריכה להזריק המון (כמעט כפול) יכול להיות שזה מטיפול ההזרעה? בנוסף היום הגעתי ל400 סוכר (לא קרה לי בחמש השנים האחרונות פשוט לא משנה כמה הזרקתי הוא עלה עד שלבסוף ירד) השאלה אם במידה ונכנסתי להריון (אני יכולה לבדוק רק בעוד שבועיים) האם זה פגע בעובר? אני ממש בלחץ מהערכים הגבוהים ביומיים האחרונים ולא ממש מבינה למה זה קורה

07/08/2016 | 21:40 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך תהליך ההזרעה עצמו אינו מקפיץ את הסוכר לרמות שצינת, וכנראה הא קשור בטיפולים/זריקות הורמונליות שקבלת כחלק ולקראת התהליך. התייעצי עם הרופא/ה המטפלים בך ומבצעים את הטיפולים הללו.

מנהל פורום סוכרת