סוכרת נעורים ופיתוח גוף

דיון מתוך פורום  סוכרת

18/07/2016 | 23:40 | מאת: דניאל

אני בן 21 חולה סוכרת נעורים 8 שנים ובשנה האחרונה התחלתי להתאמן במכון כושר ורציתי לדעת אם יש השפעה על פיתוח הגוף בתור חולה סוכרת נעורים? זה מעקב את הגדילה של השריר? פוגע בעלייה במסה? יש קשר בין סוכר גבוה או נמוך בדם לפיתוח גוף? מבחינת סינטוז חלבונים? פירוק שריר? תודה דניאל.

23/07/2016 | 13:36 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך דניאל, לא צריך להיות הבדל בפיתוח הגוף והכושר בין סוכרתי ללא סוכרתי. יש מספר אלופים אולימפיים בספורט שהם סוכרתיים כולל אחד שהוא על משאבת אינסולין. צריך רק מדריך כושר טוב ותזונה מתאימה בהדרכת ומעקב דיאטנית.

מנהל פורום סוכרת