איזון סכרת וטישטוש ראיה

דיון מתוך פורום  סוכרת

12/07/2016 | 23:39 | מאת: אסתר

גילו אצלי סכרת והתחלתי טיפול בזריקות אינסולין וכדורים, ואכן הסוכר התחיל להתאזן וכדימויים עמד בין 97-110 ואחרי יום עלה ל 125 , מה הסיבות שיכולות להיות? ושאלה נוספת הראיה מטושטשת ונבדקים אצל רופא עיננים והכל נמצא תקין , ולדבריו במהלך החודשים הבאים היטשטשו יעלם. האם אני יכולה להיות רגועה בנושא? היות ואני מרגישה שזה מחמיר יותר למרות שאני מקבלת טיפול

17/07/2016 | 13:55 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך אסתר, כשרמות הסוכר עולות בדם במיוחד לקראת הערב עדשת העין שהיא דו קעורה נעשית יותר כדורית וכתוצאה מאו אינו מתרכז כקודם ורואים מטושטש. עם התקדמות איזון הסוכרת הדבר מסתדר. כדאי לבדוק את רמות הסוכר לא רק בצום אלא גם לפני ארוחת הצהרים ולפני ארוחת הערב לראות אם הוא לא עולה משמעותית לקראת סוף היוםל

מנהל פורום סוכרת